Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 19:36

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παίρνει Κυριακόπουλο για τα γκολπόστ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Παίρνει Κυριακόπουλο για τα γκολπόστ

Την εστία του Παμίσου θα υπερασπίζεται, όπως όλα δείχνουν,  ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο γκολκίπερ του Παπαφλέσσα Χώρας έχει έρθει σε συμφωνία με τους "πράσινους" και απομένουν μόνο τα τυπικά.. Η διοίκηση των πρωτοπόρων εκτιμά ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.


Ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στο Μεσσηνιακό και παλαιότερα στην Καλαμάτα, στον Αστέρα Τρίπολης και άλλες ομάδες.
Θυμίζουμε,  ότι ο Πάμισος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο,  που επίσης έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" και του Μ.Γ.Σ., ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Κισσαμικό.
Από εκεί και πέρα, πρόθεση είναι να αποκτηθεί  ένας επιθετικός εφόσον θα αποχωρήσει πιθανότατα ο Φάνης Βλαχόπουλος. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ανδρούσα,. Εκεί όπου μεταπήδησε ο Νίκος Πατσιώτης.
Παρελθόν για τον Πάμισο αποτελεί και ο γκολκίπερ Γιάννης Βόλος.
Αγωνιστικά, ο Πάμισος ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2015 επικρατώντας με 4-1 του Δωρίου. Ετσι διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία.
Οι πρωτοπόροι ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο και ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, όπου και γύρισαν το ματς πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα και τα τέσσερα γκολ.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στο εκτός έδρας ματς με την Εράνη, όπου θα επιστρέψει ο πρώτος σκόρερ Σεϊτάι που εξέτισε την ποινή του, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Μανιάτη και Ηλιόπουλου λόγω τραυματισμού.