Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 11:28

Επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά από δύο μήνες αναγκαστικής απουσίας λόγω τραυματισμού, στα παιχνίδια της Ντόρτμουντ.

Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε, στις αρχές Νοέμβρη, στον αγώνα της Μπορούσια με την Γκλάντμπαχ και από τότε είναι εκτός δράσης. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ στην Ισπανία, όπου η γερμανική ομάδα προετοιμάζεται για τον δεύτερο πολύ δύσκολο γύρο της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βεστφαλοί μετά τον πολύ κακό πρώτο γύρο είναι στη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τη Φράιμπουργκ και χρειάζεται να κάνει μια νέα αρχή, για να μην έχει περιπέτειες. Ο Παπασταθόπουλος με ανάρτηση του στο «facebook» δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή στα γήπεδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς μέρα με τη μέρα ξεπερνάω τον σοβαρό τραυματισμό μου. Βρίσκομαι ήδη σε ρυθμό επιστροφής και ακολουθώ το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πανέτοιμος να επιστρέψω στους αγώνες στην αρχή του β' γύρου. Η προετοιμασία στην Ισπανία συνεχίζεται και είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια», ανέφερε σχετικά ο διεθνής άσος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ