Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 20:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Ξεκινούν τα συνεχόμενα εντός έδρας ματς

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας της Κυριακής με αντίπαλο το Λουτράκι ξεκινά αύριο η Καλαμάτα. Η Μεσσηνιακή ομάδα μετά το διπλό στη Μάνδρα, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή της Γ' εθνικής.


Η "Μαύρη Θύελλα" οφείλει πλέον να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι θα δώσει τρία συνεχόμενα ματς ενώπιον του κοινού της, καθώς την επόμενη Κυριακή θα παίξει ξανά στο Στάδιο με τον Παναρκαδικό. Την 16η αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με την Κύμη και την επομένη θα υποδεχτεί τον Βύζαντα Μεγάρων.
Οι 12 βαθμοί είναι λοιπόν εφικτός στόχος για την Καλαμάτα που ελπίζει παράλληλα σε "γκέλες" του πρωτοπόρου Παναργειακού ώστε να μειώσει τη διαφορά των 4 βαθμών.
Αγωνιστικά, οι Ηλιόπουλος και Καλαντζής έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή, όπως και ο Αργυρόπουλος που είχε ίωση. Αντίθετα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Τριάντου και Δημητριάδη.
Αύριο η προπόνηση θα γίνει στο Στάδιο εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Δύο κινήσεις

Στο μεταγραφικό σκέλος, η Καλαμάτα που ήδη έχει αποκτήσει τον Κεϊτά, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της δύο ακόμα παίκτες. Πρόκειται για έναν στόπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και η διοίκηση αναμένει τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει. Να σημειωθεί ότι το δελτίο του Κεϊτά εκδόθηκε και ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με το Λουτράκι.