Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 20:20

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εύκολες νίκες για παίδες και νέους με Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκαν στο 2015 οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς κέρδισαν εύκολα τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας και μάλιστα με το ίδιο σκορ: 5-0!

Οι αγώνες έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και οι Μεσσηνιακές ομάδες επικράτησαν απόλυτα των αντιπάλων τους.
Η αρχή έγινε με τους παίδες οι οποίοι δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό πέτυχαν ένα γκολ μετά από ωραίο ελιγμό στην περιοχή και σουτ του Μπάκα στο 11' ενώ στο 24' είχαν και ένα δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγιώτη Δρούγα ήταν σαρωτικοί.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Μπάκας με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 58' Πικιός σημείωσε το 3-0 ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Μπίτσικα στο δοκάρι.
Στο 78' ο Κανιώρος σημείωσε το 4-0 ενώ στο 80' ο Κουλουμπός διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Βαρθαλίτης, Κουτσουρόπουλος, Μπούνας (66' Ζαχαρόπουλος), Κουλουμπός, Ζαφείρης, Κανιώρος, Μιχαλέας (44' Κλάδης), Μπάκας, Φωτεινάκης (52' Πικιός), Μπίτσικας.
ΠΑΙΔΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Γκοβάτσος, Δρούστας, Καλογερόπουλος, Σαβόγλου, Ζορμπάς, Μηνακάκης, Νικιάς (48' Μάρκου), Αποστολόπουλος (53' Ζαχαράκης), Γκιώνης, Παπαγεωργίου, Φιφλής (41' Λιναρδάκος).

Εύκολα και οι νέοι

Ακολούθησε το ματς των νέων, όπου η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε ξανά με 5-0. Ο Παπαγεωργίου στο 7' άνοιξε το σκορ και ο Θεοδωρόπουλος στο 31' σημείωσε το 2-0. Στο 68' ο Σαρδέλης έκανε την πάσα στον Κωνσταντόπουλος που με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3-0. Στο 72' ο Παπαγεωργίου είχε σουτ στο δοκάρι όμως στο 75' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 78' ο Φεράι με κεφαλιά.
ΝΕΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξαρχάκος, Γιαννής, Χαραλαμπόπουλος, Δούβας, Καραγιάννης (55' Παπαθεοδώρου), Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρόπουλος (73' Φεράι), Παπαγεωργίου, Σαρδέλης, Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας (70' Δρογγίτης).
ΝΕΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Λαμπράκης, Παρασκευόπουλος, Μεστάκης (22' λ.τ. Κανελλάκης), Στούμπος, Μπόγρης, Γιαννόπουλος (46' Μαλτέζος), Αγγάνης (67' Πλατάνας), Τσουμάος, Μπούμπαλης, Ρασιάς, Κουράκος.
Διαιτητές και των δύο αγώνων ήταν οι Ψηλοπαναγιώτης, Γκούμας και Ι. Γιαννέτσος.
Οι νέοι της Μεσσηνίας βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους ενώ οι παίδες στην δεύτερη.