Ο 32χρονος μέσος δεν θα συνεχίσει στη «Μαύρη Θύελλα», με τις δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε κοινή συναινέσει αποδέσμευση.
Ο Αναστασόπουλος ήταν ένας από τους 16 ποδοσφαιριστές με ενεργό συμβόλαιο, όπως είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγο καιρό η διοίκηση της ΠΑΕ. Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη από τη συγκεκριμένη λίστα που αποχωρεί, μετά τον Ίβο Μάροβιτς.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο.
Νίκο, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στη Μαύρη Θύελλα και σου ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας σου!».
Η αποχώρησή του εντάσσεται στο πλαίσιο των αλλαγών και ανακατατάξεων στο έμψυχο δυναμικό, εννοείται της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση να προχωρά βήμα-βήμα στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.