Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 20:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει μόνο νίκες στο Στάδιο - εκτός ο Σκαρλάτος, υπολογίζεται ο Κεϊτά για Λουτράκι

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Λουτράκι (3 μ.μ.) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Την περασμένη Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα έκανε διπλό στην Μάνδρα (0-1) και επέστρεψε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον Παναλευσινιακό) ωστόσο παραμένει στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό.
Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, ειδικά στο γήπεδο της. Η Καλαμάτα άλλωστε έχει χάσει ήδη 9 βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο, όπου έχει παίξει πάντως με τις πιο δύσκολες ομάδες του ομίλου.
Το ζητούμενο στο εξής είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο παράγοντας έδρας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής.

Εκτός και ο Σκαρλάτος,
υπολογίζεται ο Κεϊτα

Μετά τον Τριάντο, νοκ άουτ από το Κυριακάτικο ματς τέθηκε και ο Βασίλης Σκαρλάτος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Θύμιος Αργυρόπουλος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί πολύ αφού πέρασε ίωση τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή.
Στην διάθεση του Κουρμπανά θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας Μοχάμεντ Κεϊτά, ο οποίος μάλιστα έχει πιθανότητες ακόμη και να πάρει φανέλα βασικού.
Πανέτοιμος είναι ο Δημητριάδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ ο Λουμπαρδέας έλειψε από την χθεσινή και σημερινή προπόνηση λόγω προσωπικού προβλήματος και αύριο αναμένεται να μπει ξανά στο γήπεδο.