Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 20:22

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Με Κόλλια την Κυριακή στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένος με το Νίκο Κόλλια θα παρουσιαστεί η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο 25χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε πριν από δέκα ημέρες από την Εράνη δεν έκανε ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του, όπως ήταν λογικό, όμως τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους "κυανόλευκους".

Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν ο τεχνικός του ΑΟΚ Αλέξης Μαντζούνης τον χρησιμοποιήσει στην αρχική 11αδα, όμως σίγουρα ο Κόλλιας θα βρίσκεται στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα.
Από την άλλη το τελευταίο απόκτημα της Τριφυλιακής ομάδας, ο 21χρονος μπακ χαφ Γιάννης Καμποσιώρης δεν θα παίξει με τον Εθνικό Μελιγαλά μιας και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.
Η Κυπαρισσία γνωρίζει πως θα έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή στο Μελιγαλά, όμως θέλει να πάρει μία ακόμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του τίτλου.
Για αυτό το ματς ο κ. Μαντζούνης δήλωσε: "Θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι η πιο ποιοτική από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω. Για την μέτρια πορεία της ίσως πληρώνει πως έχει πολλά νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο, όχι όμως μεγάλες εμπειρίες. Ο Εθνικός έχει μια σκληρή έδρα και γνωρίζουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, όμως στόχος μας είναι μόνο η νίκη, τόσο σαν φιλοσοφία  αλλά και επειδή θέλουμε να είμαστε σε κοντινή απόσταση από την κορυφή και τον Πάμισο". Αυτό που προβληματίζει τον 48χρονο τεχνικό είναι ο φυσικός χλοοτάπητας που διαθέτει το γήπεδο του Μελιγαλά. Σε προηγούμενα ματς σε τέτοια γήπεδα οι παίκτες αργούσαν να μπουν στο ρυθμό του παιχνιδιού. Τέλος, το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση της.