Κυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 07:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Οπωσδήποτε νίκη σήμερα στο Στάδιο με Λουτράκι - το πρόγραμμα του 3ου ομίλου

Γράφτηκε από τον

Μετά το διπλό στην Μάνδρα την περασμένη Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα" έχει πλέον μπροστά της τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (μεσολαβεί το εκτός έδρας ματς με Κύμη που θα το πάρει στα χαρτιά) στα οποία θα προσπαθήσει να κατακτήσει το απόλυτο των βαθμών.

Στόχος να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση και να πλησιάσει ή και να φτάσει τον πρωτοπόρο Παναργειακό ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο +4 και έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο.
Η Καλαμάτα λοιπόν θα ξεκινήσει την προσπάθεια αξιοποίησης της έδρας της σήμερα, όταν και θα υποδεχθεί το Λουτράκι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ο αντίπαλος των Μεσσηνίων αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος καθώς αν και νεοφώτιστος κάνει πολύ καλή πορεία με όπλο την εξαιρετική άμυνα του.
Το Λουτράκι έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει ότι η Καλαμάτα θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να διασπάσει μια αξιόλογη αμυντική γραμμή αύριο.
Το συγκρότημα του Κουρμπανά έχει δείξει πως δυσκολεύεται εντός έδρας, για αυτό και θα είναι σημαντικό να μπει δυνατά στο ματς ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια του αγώνα.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και οι διαιτητές των αγώνων έχουν ως εξής:
Αύριο
Ζακυνθιακός - Αχαϊκή
Νίκας (Μεσσηνίας), Καραλής (Ηλείας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
Βύζας Μεγάρων - Ερμής Κιβερίου
Ψυχούλας, Πάγουρας, Σοφός (Βοιωτίας)
Αστέρας Μαγούλας - Αιολικός
Γκοβέσης, Δημογέροντας (Αρκαδίας), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
Παναργειακός - Μανδραϊκός
Γκριτσέπης, Τριανταφύλλου, Νίκα (Αρκαδίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Κότσαρης από την Μεσσηνία.
Παναρκαδικός - ΠΑΟ Βάρδας
Κακριδής, Πυργάκης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Καλαμάτα - ΠΑΟ Λουτρακίου
Γαβρίλης, Βασιλάκης, Γούναρης (Αθηνών)
Κύμη - Πανελευσινιακός 0-3 α.α.
Ρεπό: Δόξα Μανωλάδας
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από το ματς του αστέρα Μαγούλας με τον Αιολικό που θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ.