Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 16:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Εχουμε αβαντάζ αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα», λέει ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η 16η αγωνιστική της Α1 τοπικής έφερε τον Πανθουριακό στο +5 από την Μεθώνη και τον ΑΟ Φαραί που πλέον ισόβαθμου στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου δυσκολεύτηκε αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς (1-0) απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας και πλέον έχει μια σημαντική διαφορά από τους διώκτες της στην βαθμολογία.
Ο νεαρός τεχνικός λοιπόν δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την έως τώρα προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο κρατά χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.
«Έχουμε ένα σημαντικό αβαντάζ όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Είναι πολλές ομάδες κοντά στην βαθμολογία και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Οι παίκτες μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για ότι έχουν καταφέρει όμως έχουμε συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται προσπάθεια ακόμη για να μείνουμε ψηλά. Συνεχίζουμε να κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε ματς και ο απολογισμός θα γίνει την τελευταία αγωνιστική».
Το επόμενο ματς πρωταθλήματος για τον Πανθουριακό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, όταν θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό για την 17η αγωνιστική της Α1 τοπικής. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών και όλοι οι παίκτες θα συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι.