Η αναμέτρηση απέναντι σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για τη «Μαύρη Θύελλα» και ταυτόχρονα πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας με τη Μαρκό, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Η αποστολή της Καλαμάτας αναχώρησε χθες για την Αθήνα και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο, ενώ σήμερα θα μεταβεί στο γήπεδο για τον αγώνα, ο οποίος – όπως έχει ήδη ανακοινωθεί – θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων του Τύπου.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, χρησιμοποιώντας παίκτες που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της φετινής προσπάθειας στο πρωτάθλημα.
Στην αποστολή, που αποτελείται από 21 άτομα, βρίσκονται οι: Καλογεράκης, Γκέλιος, Λαδάς, Τσελεπίδης, Βαφέας, Μπακαγιόκο, Στρούγγης, Μουζάκης, Καλουτσικίδης, Λυμπεράκης, Οικονόμου, Λεμονής, Κατάλντι, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Γκάμα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπονέτο, Κωτσόπουλος, Μάντζης.
Παράλληλα με την ανακοίνωση της αποστολής, η διοίκηση ενημερώνει ότι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Καλαμάτα θα έχει πέντε αρχηγούς.
Συγκεκριμένα, την πεντάδα συγκροτούν τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ οι Γιώργος Παμλίδης, Στέφανος Στρούγγης, Τιμόθεος Τσελεπίδης και οι Άγγελος Οικονόμου, Νίκος Βαφέας, οι οποίοι αποκτήθηκαν τη θερινή μεταγραφική περίοδο.