Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 19:51

Eπαγγελματίας στον Ατρόμητο ο Μιχάλης Μπαστακός!

Γράφτηκε από τον

Μετά από τέσσερα χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, ο Μιχάλης Μπαστακός υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και κατόπιν εισήγησης του προπονητή της ανδρικής ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο.


Ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος ήταν στην Κ20 θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 25.
Ο Μπαστακός έχει γεννηθεί στις 27 Ιουλίου 1996 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Α.Ο. Φαραί.  Στον Ατρόμητο βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2011 για λογαριασμό της ομάδας Κ17 ενώ την τελευταία διετία αγωνίζεται στην ομάδα Κ20.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι των τεσσάρων χρόνων που έχω στην ομάδα εξαργυρώνονται με τον καλύτερο τρόπο με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό το συμβόλαιο, μου δίνει κίνητρο και όρεξη για να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τον κ. Ηλία Μαστορέα τον πρώτο μου προπονητή στην Καλαμάτα. Τον κ. Λουκά Κάλλα, τον κ. Σωτήρη Ρίζο και φυσικά τον άνθρωπο που έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό φέτος τον κ.Γιώργο Κορακάκη για τη φετινή εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που τους είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και έδιναν λύσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα είχα. Ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, ειδικά τον κ. Γιώργο Σπανό για την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου καθώς επίσης στον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και στον κ. Σα Πίντο που εισηγήθηκε να γίνω επαγγελματίας».