Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 20:00

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Αστέρας Τρίπολης 1-1 με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Αστέρας Τρίπολης 1-1 με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο.

Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49' μετά από κακή έξοδο του Χουάντερσον που έχασε την μπάλα και  ο Γκοϊάν κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του από το 75' και πίεσε καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 79'. Από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Περόνε κέρδισε  την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε  στον Κυριακίδη που με πλασέ έκανε  το 1-1 που ήταν τελικό σκορ της συνάντησης. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στη νίκη χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες στο 80' και 82'. Την πρώτη με τον Θεοδωρόπουλο να σταματάει τον Περόνε λίγο πριν ο Αργεντινός πλασάρει και στην δεύτερη περίπτωση από παράλληλη σέντρα του Τσιλιγκίρη, ο Περόνε με προβολή έστειλε την μπάλα από την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Με ολιγόχρονη καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας λόγω της ανάρτησης δυο πανό με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού κ.Μαρινάκη και του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης κ. Μποροβήλου, τα οποία απαίτησε να αποσυρθούν από τα κιγκλιδώματα του σταδίου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπανταλος. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην έναρξη της επανάληψης όταν τα δυο πανό τοποθετήθηκαν και πάλι στα κάγκελα του σταδίου και ο Καβαλιώτης ρέφερι απαίτησε να αποσυρθούν κάτι που έγινε με νέα καθυστέρηση.
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (46' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (74' Μπουκουβάλας), Αγγελούδης (46' Τσιλιγκίρης), Περόνε.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κιτόκο, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Ερίκ, Φερνάντεζ, Μπαράλες (89' Πάρα), Ρόλλε (82' Εντερσον), Φερντίν (74' Γιαννιώτας).