Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 20:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-0: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος

Γράφτηκε από τον

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή της νίκη σημείωσε η Κυπαρισσία επικρατώντας με 6-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τον ΑΟΚ, αλλά στο θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Αυτή η ήττα όμως στοίχησε για την Κυπαρισσία τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά και έτσι ήθελε… "ρεβάνς". Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πήρε τους τρεις βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο. Παράλληλα κράτησε για 11ο σερί ματς το μηδέν.
Στον αντίποδα οι καλαματιανοί πλήρωσαν τις απουσίες (Αριτζής, Παπαδέας, Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρόπουλος), αλλά και το γεγονός ότι τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος και χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία ο Μιχάλης Γεωργουλάκος. Το αξιοσημείωτο ότι τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν στο τέλος των δύο ημιχρόνων.
Η Κυπαρισσία έθεσε τις βάσεις για τη νίκη σε διάστημα δύο λεπτών.
Στο 36' ο Φ. Παναγόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 38' ο Λυδιώτης με ωραίο ευθύβολο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίο ξέσπασαν στην επανάληψη, μιας και είχε φύγει το άγχος.
Το 3-0 ήρθε στο 69' με αυτογκόλ (κεφαλιά) του Μπάλλα που προσπάθησε να διώξει την μπάλα στη σέντρα του Ανδρουτσή.
Στο 76' ο νεοαποκτηθείς Καμποσώρης πέρασε και τον γκολκίπερ και έγραψε το 4-0.
Στο 77' ο Κόλλιας που επίσης αποκτήθηκε το Γενάρη με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 85' ο Γ. Παναγόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Τσίρμπα και Τσουλάκο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης,  Ντιόπ (46' Κόλλιας),  Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος (65' Κωνσταντόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (75' Μπακόπουλος), Καμποσιώρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κωνσταντακόπουλος (46' λ.τρ. Γεωργουλάκος), Τσαναλίας, Παπαλέξης, Πολυμενέας, Μπάλλας, Αργάνης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής (54' Δούβας), Κούτρης, Φιλάι (58' λ.τρ. Μούντανος), Μαρούδας.