Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 20:17

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Δεν πτοήθηκε από την αποβολή στο 2'

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Πάμισος, καθώς νίκησε στη Μεσσήνη με 3-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και συνεχίζει αήττητος στην κορυφή της Α' τοπικής, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Κυπαρισσία.


Η σημερινή νίκη αποκτά μάλιστα  μεγαλύτερη αξία, με δεδομένο ότι έπαιξε από το 2ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο γκολκίπερ του Παμίσου έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή σε τετ α τετ με τον Μουρούσια και ορθά  αποβλήθηκε από τον ρέφερι Σερεμέτη.  Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε έτσι ο Καλλιντέρης και "θυσιάστηκε" ο Τριανταφυλλάκης.   Ο Μουρούσιας βρέθηκε ξανά τετ α τετ στο 11', όμως ο Καλλιντέρης απέκρουσε και στην επόμενη φάση ο Πάμισος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ι. Καλογερόπουλου από τον Θανόπουλο.
Ο Σεϊτάι ευστόχησε και έκανε το 1-0.  Ο Πάμισος έδωσε στη συνέχεια γήπεδο στον Εθνικό, που δεν μπορούσε όμως να το εκμεταλλευτεί. 
Οι γηπεδούχοι αν και με δέκα παίκτες ήταν ανώτεροι και στο 70' "κλείδωσαν" τους τρεις βαθμούς με σουτ του Ι. Καλογερόπουλου.
Νωρίτερα ο Γερμάνης είχε αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μωράκης με κεφαλιά στο 85' , έπειτα από κόρνερ του Αντώνη Καλογερόπουλου.
Μετά από αυτή την ήττα ο Εθνικός ισοβαθμεί με την Εράνη στη 12η θέση, έχοντας μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Σκόρδο και Καλογερόπουλο.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης (2' Καλλιντέρης), Μανιάτης, Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος, Μωράκης (86' Φιλόπουλος), Αντ. Καλογερόπουλος, Σεϊτάι, Χρ. Τρίψας, Ι. Καλογερόπουλος (65' Τσιπλάκης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κατρσιτσέας, Παυλάκος, Θανόπουλος (73' λ.τρ. Μπαλαλάς), Πιτσιλής, Γερμάνης Φωτιάδης, Μουστάκας, Καραγιάννης, Λάγιος (67' Γεωργιόπουλος), Δικαίος (62' Παπαδόπουλος), Μουρούσιας.