Σάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 10:05

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τέλος ο Φάνης Κάνιστρας

Γράφτηκε από τον

Τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Πύλου ήταν για το Φάνη Κάνιστρα αυτό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας την Τετάρτη. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον Τσικλητήρα ύστερα από απόφαση της διοίκησης.

Αιτία ήταν η αποβολή του στο 43' (έπιασε …διάλογο με την εξέδρα και τους φίλους του Απόλλωνα) που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για ένα και παραπάνω ημίχρονο και ως εκ τούτου τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές.
Οι διοικούντες του Τσικλητήρα θεώρησαν δικαιολογημένη την αποβολή από τον διαιτητή Νικολόπουλο και "τελείωσαν" τον Κάνιστρα, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως η διοίκηση της ομάδας της Πύλου ευχαριστεί τον Κάνιστρα για την προσφορά του στην ομάδα το εξάμηνο που έπαιξε ποδόσφαιρο.

Ψάχνουν επιθετικό

Σίγουρα πάντως η απουσία του Κάνιστρα είναι σημαντική για τον Τσικλητήρα, μιας και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ και ήδη διοίκηση και τεχνική ηγεσία ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
Οσον αφορά το ματς με τον Απόλλωνα, στην Πύλο θεωρούν πως κρίθηκε στην αποβολή του Κάνιστρα, αφού μέχρι το 43' πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο.
Ακόμη όμως και στο β' ημίχρονο που έπαιζαν με 10 παίκτες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την καλαματιανή ομάδα και το 2-1 προήλθε από δικό του λάθος.
Αυτό που πιστεύουν στην Πύλο είναι πως από συγκυρίες η ομάδα έχει να κερδίσει εδώ και 11 αγωνιστικές και πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι νίκες. Η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη στον Τσικλητήρα
σε αρκετά παιχνίδια και έτσι έχουν χαθεί βαθμοί.
Στα αγωνιστικά η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη προετοιμάζεται
για το εντός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Αρφαρών, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Ο Μπουντάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δύσκολα θα δώσει το "παρών", ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.