Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 12:39

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Απέκτησε τον Σκούρτη από τη Νίκη Βόλου

Γράφτηκε από τον

Ο Βασίλης Σκούρτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σκούρτης είχε μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και τον ανακοίνωσαν οι Αρκάδες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία 3,5 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη. Ο Έλληνας επιθετικός, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1992, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 12".
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Σκούρτης τόνισε:
«Είπα αμέσως "ναι" στην πρόταση του Αστέρα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Τρίπολη. Γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα. Έβλεπα τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα και ζήλευα, με την καλή έννοια. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και έχω στόχο να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω καλά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν και θέλω να ξέρουν πως θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Σε όλες τις ομάδες φορούσα το 9, αλλά εδώ το έχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μπαράλες, οπότε διάλεξα το 12».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ