Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 20:02

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Πανηγύρισε την πρώτη νίκη

Γράφτηκε από τον

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 19η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο Ακρίτας την πρώτη του νίκη στην Α' τοπική. Η ομάδα της Κορώνης επικράτησε στο γήπεδο της Λογγάς με 2-1 του Διαβολιτσίου και αύξησε τις ελπίδες για παραμονή.


Το 1-0 έγινε στο 15' με κεφαλιά του Κουτσοηλία έπειτα από σέντρα του Μουτζούρη. Στο 33' ο Βεργόπουλος επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε, ύστερα από κόρνερ του Δασκαλάκη και στο 60' ο Κουτσοηλίας και πάλι έγραψε το τελικό 2-1. Είχε προηγηθεί σουτ του Μουτζούρη στο δοκάρι και στην επαναφορά ο παίκτης των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Να σημειωθεί ότι το ματς έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. 
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Κυριακόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Παντ. Μαθιόπουλος, Μπόγιο, Κοστολιάς (85' Λαμπρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός (75' Σταματής), Αν. Μάραντος (88' Κ. Μάραντος), Κυριόπουλος, Τσάνι, Μουτζούρης, Κουτσοηλίας.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Καστριτσέας, Βεργόπουλος, Παπαγεωργίου (23' λ.τρ. Π. Δημητρίου), Κωστόπουλος, Μαρής, Καπόγλης (60' Παπαδόγιαννης), Δασκαλάκης, Χελάς, Βουρνάς (75' Θ. Δημητρίου), Θεοδωρόπουλος.

Την αφιέρωσαν
στους δύο απόντες

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Κορώνης αφιέρωσαν τη νίκη στους Νικοστέλιο και Βασίλη Τομαροπανάγο, που απουσιάζουν λόγω του ατυχήματος που είχαν.
«Ευχόμαστε στα παιδιά της ομάδας μας, σύντομα να γυρίσουν κοντά μας γεροί και δυνατοί, γιατί έχουμε πολλές μάχες ακόμα να δώσουμε και να κερδίσουμε!Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι σας περιμένουμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.