Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 17:26

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Οι αποστολές για τα αυριανά παιχνίδια με Αρκαδία

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας αγωνίζονται αύριο Τετάρτη οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ου ενωσιακού πρωταθλήματος.

Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και των νέων δύο ώρες αργότερα. Αμφότερα θα γίνουν στο γήπεδο φιλικών στην Τρίπολη.  Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν  ο έφορος των Μικτών Ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο προπονητής  Παναγιώτης Δρούγας, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος.
Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι:
Παίδες
Καλογερόπουλος, Πικιός, Μιχαλέας, Κουλουμπός, Μπίτσικας, Κουτσουρόπουλος, Ζαφείρης, Μπάκας, Μπαζίγος, Κανιώρος, Παπαθεοδωρίδης, Φωτεινάκης, Βαρθαλίτης, Μπούνας, Κλάδης, Καραβούλιας, Τσαγκλής, Μπεχράκης.
Νέοι
Εξαρχάκος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χαραλαμπόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος, Σαρδέλης, Δούβας, Ζαγαρέλος, Παπαδόπουλος, Φερράι, Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γιάννης, Δρογγίτης, Θεοδωρακόπουλος, Μπάρκας, Αθανασόπουλος.