Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 19:30

Ο Μεσσηνιακός ετοιμάζεται για τη... στέψη με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

Η ώρα της απονομής για τον πρωταθλητή Μεσσηνιακό έφτασε μιας και την Κυριακή θα δοθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο το κύπελλο του πρωταθλητή και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές. Η φιέστα θα γίνει λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι της Α' τοπικής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων. Οι άνθρωποι των "πρασίνων" θα ετοιμάσουν μία μικρή γιορτή, όμως δεν πρόκειται να γίνει κάτι εντυπωσιακό αφού η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη για την καλαματιανή ομάδα… Ουσιαστικά τώρα αρχίζει με τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στις αρχές του επόμενου μήνα. Ετσι το πραγματικό… γλέντι θα γίνει όταν με το καλό ο Μεσσηνιακός κατακτήσει την άνοδο στη Γ' εθνική. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος δεν θα δώσει το "παρών" στη φιέστα της Κυριακής.

Πήρε την άδεια καταλληλότητας

Ενα ακόμη ευχάριστο νέο για την ομάδα του Μεσσηνιακού είναι ότι πήρε χθες και επίσημα την άδεια καταλληλότητας του γηπέδου "Στ. Παπαδόπουλος" από την Περιφέρεια, ύστερα από αγώνα δρόμου που έκανε η διοίκηση.
Ετσι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα για τα μπαράζ και πλέον το γήπεδο του Μεσσηνιακού είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που έχουν άδεια καταλληλότητας! Και να προσθέσουμε πως κανένα γήπεδο στη Μεσσηνία δεν πληροί τις προϋποθέσεις καταλληλότητας.
Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία των "πρασίνων" θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Δημήτρης Τσάκωνας σκοπεύει να παρατάξει τη βασική του 11αδα, κάνοντας ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε εν όψει των μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ