Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 19:59

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μονόδρομος η νίκη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Μια μόνο ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τη σημασία που έχει για την Καλαμάτα το αυριανό ματς με αντίπαλο τον Παναρκαδικό. Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο τους Αρκάδες με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.


Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει τη Μεσσηνιακή ομάδα στο -6 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
Ακόμα βέβαια μένει μισό πρωτάθλημα (ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται σήμερα), όμως αν μεγαλώσει η διαφορά, θα είναι δύσκολο και από ψυχολογικής πλευράς να ανατραπεί η κατάσταση.
Η Καλαμάτα οφείλει επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μέσα στο 2015 ενώπιον του κοινού της. Ο Παναρκαδικός δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και μοιράζεται με τον Ερμή Κιβερίου την 10η θέση.
Εφόσον η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά κάνει  το καθήκον της θα περιμένει ευχάριστα νέα από το Λουτράκι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Παναργειακό.
Θυμίζουμε ότι το Λουτράκι είχε υποχρεώσει στις 18 Γενάρη σε λευκή εντός έδρας ισοπαλία τη "Μαύρη Θύελλα" , η οποία φέτος γκρεμίζει εντός, ότι χτίζει εκτός.
Ετσι μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής με 26 βαθμούς. Απέχει 6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναργειακό, τέσσερις από τον δεύτερο Πανελευσινιακό και έναν από τον Αιολικό. Η ομάδα της Μυτιλήνης παίζει αύριο εντός έδρας με τη Δόξα Μανωλάδας, όπως και ο Πανελευσινιακός που θα υποδεχτεί τον Βύζαντα Μεγάρων.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον Παναρκαδικό ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με  προπόνηση στο κλειστό της Παραλίας και στην συνέχεια ο Νίκος Κουρμπανάς έκανε γνωστή την αποστολή την οποία αποτελούν οι Αργυρόπουλος, Βασιλόπουλος, Ηλιόπουλος, Κακκαλής, Καλαντζής, Κεϊτά, Κουντάνης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Μούζος, Νικολόπουλος, Νιφορόπουλος, Πάππος, Σαλαπάτας, Τσάτσος, Χαρίτος, Χριστοφιλέας, Λαζάρου.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Δημητριάδης και οι τραυματίες Σκαρλάτος, Τριάντος.
Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Χρήστος Βλαντής με βοηθούς τους Γεώργιο Παπανδριόπουλο, Δημήτρη Τζιλίρη, του Συνδέσμου διαιτητών Πειραιά.

Κόβουν πίτα
οι παλαίμαχοι

Την πίτα τους θα κόψουν αύριο Τετάρτη οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8.30 το βράδυ στην ταβέρνα Δρίτσα και η διοίκηση των παλαιμάχων καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Ερμής Κιβερίου - Ζακυνθιακός
Αιολικός - Δόξα Μανωλάδας
Πανελευσινιακός - Βύζας Μεγάρων
Μανδραϊκός - Αστέρας Μαγούλας
ΠΑΟ Βάρδας - Κύμη
ΠΑΟ Λουτρακίου - Παναργειακός
Καλαμάτα - Παναρκαδικός
Ρεπό: Αχαϊκή
*  Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι εκτός από το Ερμής Κιβερίου - Ζακυνθιακός (2 μ.μ.) και Αιολικός - Δόξα Μανωλάδας (3.30 μ.μ.)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναργειακός 26-6 32
2. Πανελευσινιακός 21-9 28
3. Αιολικός 25-11 27
4. Καλαμάτα 14-6 26
5. Δόξα Μανωλάδας 16-10 23
-. ΠΑΟ Λουτρακίου 11-4 23
7. ΠΑΟ Βάρδας 17-17 19
8. Ζακυνθιακός 19-16 17
9. Βύζας Μεγάρων 12-9 16
10. Παναρκαδικός 15-21    14
-. Ερμής Κιβερίου 11-12    14
12. Αχαϊκή 15-25 12
13. Μανδραϊκός 7-18 7
-. Αστέρας Μαγούλας 11-23 7
-. Κύμη -
* Όλες οι ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους εκτός από την Αχαϊκή.
• Η Κύμη παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα