Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 14:49

Οδυνηρή ήττα η Καλαμάτα (0-2) από τον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τους πρωτοπόρους (αφού έχασαν σήμερα τόσο ο Παναργειακός όσο και ο Πανελευσινιακός) έχασε σήμερα η Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Παναρκαδικό με 0-2 στο Δημοτικό Στάδιο πληρώνοντας και πάλι την δυσκολία της στο σκοράρισμα. Στο πρώτο μέρος οι Μεσσήνιοι σπατάλησαν 3-4 καλές φάσεις, είχαν ένα δοκάρι αλλά στο τελευταίο 5λεπτο ο Παναρκαδικό με δύο φάσεις πέτυχε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα χωρίς ψυχολογία έκανε λίγα πράγματα και το 0-2 έμεινε δίκαια.

τελικο 0-2

90' Κίτρινη στον Μέλλο.

87' Σκόραρε ο Τσάτσος με κεφαλιά αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ

84' Κίτρινη ο Χριστοφιλέας

83' Τριπλη μεγάλη ευκαιρια του Παναρκαδικού στην αντεπίθεση με τον Πάππο να αποκρούει διαδοχικά τα σουτ των Μέλλου, Αρδάμη και Κώτσιρα.

79' Ο Βασιλόπουλος αντί του Μαρτίνου

72' Σουτ ο Τσάτσος απόκρουσε ο Ψυχογιός, η μπάλα έφτασε στον Καλαντζή που κόπηκε από τους αμυντικούς

70' Ο Χαρίτος αντί του Αργυρόπουλου

62' Κίτρινη στον Μπίσσια για καθυστέρηση

60' Κίτρινη στον Καλαντζή

57' Πρώτη αλλαγή βγαίνει ο Κειτά μπαίνει ο Κουντάνης

56' Κίτρινη στον Αρώνη

53' Κίτρινη στον Αργυρόπουλο.

49' Βαθιά μπαλιά, ο Τσάτσος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Καλαντζή αυτός έπιασε νέα κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Ψυχογιό που μπλόκαρε.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο 0-2 στην Καλαμάτα. Η Καλαμάτα και σήμερα πέταξε στα σκουπίδια όλες τις ευκαιρίες που έκανε και στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο Παναρκαδικός πέτυχε δύο γκολ που πλέον του δίνουν πολύ μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Σε άλλα ματς του ομίλου, στο ημίχρονο Πανελευσινιακός - Βύζας Μεγάρων 0-1 και Λουτράκι - Παναργειακός 1-0. Σε ματς που άρχισε νωρίτερα, Ερμής - Ζακυνθιακός 1-2 τελικό.

44' Κόρνερ ο Καδάς, κεφαλιά ο Μπίσσιας και 0-2 ο Παναρκαδικός!

40' γκολ 0-1 ο Τριμπόνιας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Αρκάδες έκαναν μια γρήγορη επίθεση, εκμεταλλεύτηκαν την άδράνεια στην άμυνα της Καλαμάτας και ο Τριμπόνιας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1.

39' Σουτ του Νιφορόπουλου λίγο άουτ

37' Πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων στο ματς με τον Κώτσιρα να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

32' Μεγάλη ευκαιρία χάνει η Καλαμάτα. Ο Ηλιόπουλος έβγαλε ωραία πάσα στον Καλαντζή που βρέθηκε απέναντι στο τέρμα όμως άργησε χαρακτηριστικά να πλασάρει και ο Κωστάκης πρόλαβε και έκοψε με τάκλιν.

30' Σε άλλο ματς Λουτράκι - Παναργειακός 1-0 με γκολ του Δημάκη.

25' Νέα καλή στιγμή η Καλαμάτα, σέντρα του Τσάτσου από δεξιά, ο Σαλαπάτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

23' Δοκάρι η Καλαμάτα. Ο Τσάτσος έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά ο Σαλαπάτας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναρκαδικού.

20' Παραμένει το 0-0 χωρίς κάτι ιδιαίτερο τα τελευταία λεπτά

9' Εχει μπει δυνατά στο ματς η Καλαμάτα και ψάχνει το γρήγορο γκολ.

7' Ο Καλαντζής με ωραία κάθετη βρήκε τον Τσάτσο σε θέση βολής αλλά αυτός έκανε κακό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα.

6' Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Καλαμάτα η οποία έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή. Σήμερα λοιπόν η επιστροφή στις νίκες κρίνεται επιτακτική.

5' Μετά από σέντρα του Τσάτσου, ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

4' Πρώτη εμφάνιση του Κειτά με την ομάδα της Καλαμάτας.

2' Οι συνθέσεις...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (79' Βασιλόπουλος), Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά (57' Κουντάνης), Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος (70' Χαρίτος), Καλαντζής.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Ψυχογιός, Αρώνης, Μπουτάς, Μπισσιάς (64' Βλαχοκυριάκος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (70' Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας (76' Μέλλος), Καδάς, Κωτσιράς.

1' Ξεκίνησε το ματς υπο βροχή.

Ολα έτοιμα για τη σέντρα, ελάχιστος κόσμος στις εξέδρες.

Στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας το ματς της Μαύρης Θύελλας με τον Παναρκαδικό για την 15η αγωνιστική της Γ' εθνικής. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξελιξη του αγώνα.