Η κλήρωση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής σεζόν για τις ομάδες Κ17.
Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει συνολικά 12 ομάδες: 5 στον Α’ όμιλο (Βορρά) και 7 στο Β’ όμιλο (Νότου). Στον Β’ όμιλο, μαζί με την Καλαμάτα, συμμετέχουν οι Athens Kallithea, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Μαρκό, Παναχαϊκή και Πανιώνιος. Από τη Γ’ Εθνική συμμετέχουν ο Εθνικός Κεραμιδίου (Α’ όμιλος) και η Παναχαϊκή (Β’ όμιλος).
Στον Α’ όμιλο θα αγωνιστούν οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καμπανιακός, Μακεδονικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου με τις παρακάτω αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής:
Α’ Όμιλος
Καμπανιακός – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα
Β’ Όμιλος
Athens Kallithea – Μαρκό
Καλαμάτα – Πανιώνιος
Παναχαϊκή – Αιγάλεω
Ρεπό: Ηλιούπολη
