Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2015 19:26

Με σύμμαχο τον... άνεμο η Καλλονή 1-0 τον Αστέρα

Γράφτηκε από τον

Με τη βοήθεια των  ισχυρών ανέμων που έπνεαν στη Μυτιλήνη, η Καλλονή κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από 82 ολόκληρες μέρες (είχε να δει τρίποντο από τις 9 Νοεμβρίου!), επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, που έμεινε με άδεια χέρια σε ένα ακόμα φετινό εκτός έδρας παιχνίδι του.

 

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον δυνατό αέρα (9-10 μποφόρ), ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Κάθε ομάδα είχε την βοήθειά του για ένα ημίχρονο, αλλά αυτή που τον εκμεταλλεύτηκε ήταν του Βαγγέλη Βλάχου, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης που σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74’. Το γκολ σημειώθηκε σχεδόν από τη σέντρα και χρειάστηκε φυσικά και η λάθος εκτίμηση του Κοσίσκι, που προδόθηκε από τον αέρα.

Έτσι, το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη, που είχε τον Γιαννιώτα σε πολύ καλή κατάσταση (αλλά έπεφτε συνεχώς πάνω στον εξαιρετικό Χογκ), έδωσε συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από την Τρίπολη μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Ζυγούρη (Αιτωλοακαρνανίας).

 

 

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (61’ Γιορέντε), Μαρσέλο (61’ Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82’ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό (84’ Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης (77’ Μούκαμ), Μουνάφο, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκούρτης (69’ Ιγκλέσιας).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR