Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 14:45

Ρήξη Τζαβέλα με Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Σαν να μην έφθαναν η κακή πορεία μέσα στο 2015, εξαιτίας της οποίας έχασε πολ΄θυτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, ο ΠΑΟΚ μαστίζεται και από εσωτερικές συγκρούσεις, όπως αυτή του Γιώργου Τζαβέλα με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

 

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει να προπονείται με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και επιτέθηκε ευθέως στον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Τζαβέλλας: «Μπορώ να αντέξω να με βρίζουν, να με φτύνουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογένειάς μου, αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Και εγώ πιστεύω Στον Θεό, αλλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με αλήθεια. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο και δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα.

Παρότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφθώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή ότι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκη. Προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσω site ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής. Τις επόμενες μέρες και ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει αυτό και δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά.

Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης, μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνον προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μία ακόμη φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω με το όνομά μου μπροστά. Δεν βάζω τον πλαϊνό μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα Media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί».