Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 19:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύο προσθήκες και μία αποχώρηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύο προσθήκες και μία αποχώρηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Μέχρι και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου υπήρχαν μεταβολές στο ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας"…

Συγκεκριμένα η τοπική μας ομάδα απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι ευρύτερα γνωστοί και στον αντίποδα είχαμε μία αποχώρηση.
Οι δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Καλαμάτας είναι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός Παναγιώτης Τσιφλίδης από τον Ζακυνθιακό και ο 22χρονος αμυντικός (αριστερό μπακ) Κώστας Κορκοντζέλος από τον Φωκικό. Οι δυο τους μάλιστα έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα στο Ασπρόχωμα.

Εξι μεταγραφές,
αλλά και αποχωρήσεις

Ετσι οι μεταγραφές της Καλαμάτας τη χειμερινή περίοδο έφτασαν τις έξι αφού είχαν προηγηθεί οι Κεϊτά, Λαζάρου, Zαχαρόπουλος και Σχοινάς.
Στον αντίποδα παρελθόν από την "Μαύρη Θύελλα" αποτελεί ο 29χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Σκαρλάτος που δεν ήταν βασικός τη φετινή σεζόν και εκτιμήθηκε πως δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσπάθεια για άνοδο.
Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Σκαρλάτο, τον Ιανουάριο αποχώρησαν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές, οι Γεωργακόπουλος, Ζάρκος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος και Τριάντος, με τους δύο τελευταίους να είναι βασικά στελέχη της ομάδας.
Οσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες, μέχρι στιγμής έχει βγει το δελτίο του Λαζάρου και έχουν κατατεθεί τα χαρτιά για την έκδοση και των άλλων δελτίων. Ετσι εκτιμάται πως όλοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Ενα ματς στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο Κώστας Σταματίου στον πάγκο της Καλαμάτας με τη νίκη να αποτελεί φυσικά μονόδρομο.
Η ψυχολογία έχει βελτιωθεί στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας μετά την γκέλα του Παναρκαδικού στην Τρίπολη και τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Για νέα αρχή με Βύζαντα

Ετσι άπαντες θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο ματς με το Βύζαντα, δείχνοντας πως μπορούν να παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο και την άνοδο στη Β' εθνική.
Σε αυτό το ματς η Καλαμάτα θα έχει μία μόνο απουσία αυτή του τιμωρημένου Δημητριάδη, που χρωστά δύο ακόμη αγωνιστικές.
Οι Καλαντζής, Νιφορόπουλος και Χριστοφιλέας που είχαν συμπληρώσει
4 κίτρινες κάρτες εξέτισαν με την Κύμη και υπολογίζονται κανονικά.