Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 17:06

Πήρε κόκκινη στα.... 29 δευτερόλεπτα! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Πήρε κόκκινη στα.... 29 δευτερόλεπτα! (βίντεο)

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Αϊντχόφεν με την Μπρέντα για το ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου ο αμυντικός της PSV, Τζέτρο Βίλεμς, αποβλήθηκε μετά από μόλις 29 δευτερόλεπτα αγώνα!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κέβιν Μπλομ δεν δίστασε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον διεθνή ακραίο μπακ, μετά από ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Χιλ Σβερτς, ουσιαστικά στην πρώτη φάση του αγώνα. Πλην όμως η απόφαση ήταν λανθασμένη, καθώς -όπως φάνηκε στην τηλεόραση- ο ποδοσφαιριστής της Μπρέντα πρόλαβε και πήδησε πάνω από το απλωμένο πόδι του Βίλεμς και απέφυγε κάθε επαφή.

Η ολλανδική ομοσπονδία εξέτασε προσεκτικά τη φάση και απεφάνθη ότι κακώς αποβλήθηκε ο Βίλεμς, ο οποίος δεν θα τιμωρηθεί και θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Πάντως, θα... έχει να το λέει ότι κατέχει πλέον το ρεκόρ της ταχύτερης αποβολής στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς μέχρι χθες τη γρηγορότερη κόκκινη κάρτα είχε αντικρύσει ο Μποναβεντούρ Καλού της Φέγενορντ, σε ματς του 2001 με τη Χέρενφεν.

Να σημειωθεί ότι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-0 της Μπρέντα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ολλανδικού πρωταθλήματος, δώδεκα βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Αγιαξ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ