Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 17:31

Ολα "μηδέν" στο Κέρκυρα- Λεβαδειακός

Γράφτηκε από τον

Βαθμούς και εντυπώσεις σ` ένα μέτριο ματς, μοιράστηκαν Κέρκυρα και Λεβαδειακός. Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα ματς που είναι βέβαιο πως θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα... Ο ΑΟΚ με το βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε στην 11η θέση, ενώ ο Λεβαδειακός «έπιασε» τον Πλατανιά στην 12η θέση, με τους Χανιώτες όμως να έχουν ένα ματς λιγότερο.

 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μία σημαντική ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό κι από την ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της Κέρκυρας, ο Χαβίτο έγινε αποδέκτης της μπάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη. Στο 51`, ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση, όταν ο Σιόντης έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα πήρε φάλτσα με τον αέρα, όμως ο Σηφάκης έσωσε τον κίνδυνο με εντυπωσιακή απόκρουση. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να πάρει το «διπλό» και από το 76` έχασε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Αρχικά την κεφαλιά του Τριποτσέρη μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης, στο 77`, το σουτ του Βούκτσεβιτς μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο οποίος είπε «όχι» σε νέο σουτ του Βούκτσεβιτς στο 82ο λεπτό. Στο 87` κεφαλιά του Τομάς απέκρουσε και πάλι ο Κουτζαβασίλης.

(*) Αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Νησί των Φαιάκων» στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες κάρτες: Λεάλ, Γκόμες - Πίντερ, Τριποτσέρης, Μιλοσάβλιεβ

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Χουμπούτια, Ντιμιτρόβσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (67` Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ζορμπάς, Χαβίτο (81` Φάμπιο), Κόντος (58` Λεάλ), Μαρκόβσκι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Πίντερ (66` Τομάς), Γκόμες, Κατίδης (54` Μιλοσάβλιεβ), Μπουσταμάντε (29` Πελέ), Βούκτσεβιτς, Μάντζιος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ