Πέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 07:26

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Φινάλε με ήττες για παίδες και νέους στα ματς με Αργολίδα

Γράφτηκε από τον

Με ήττες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα οι μικτές Μεσσηνίας. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής οι ομάδες της ΕΠΣΜ υποδέχθηκαν χθες τις ομάδες της Αργολίδας με τους παίδες να χάνουν με 2-0 και τους νέος της Μεσσηνίας να χάνουν με 3-1.


Για τους νέους ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα η οποία όμως ήταν ανώδυνη, μιας και η ομάδα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου πριν τα χθεσινά παιχνίδια.
Οι παίδες της Μεσσηνίας αντίθετα πήραν την 2η θέση στον όμιλο με την ομάδα της Αργολίδας να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.
Το ματς των παίδων έγινε πρώτο χρονικά με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να κερδίζουν με 2-0 με γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μούγιος (με φάουλ) και Μπλάτσος (με σουτ).
Για την ομάδα των παίδων της Μεσσηνίας ξεκίνησαν οι Καλογερόπουλος, Βαρθαλίτης, Κουτσουρόπουλος, Κουλουμπός, Μπούνας, Ζαφείρης, Κανιώρος, Κλάδης, Πικιός, Μπάκας και Φωτεινάκης. Επαιξαν και οι Μιχαλέας, Μπίτσικας, Μπαζίγος, Μπεχράκης, Παπαθεοδωρίδης, Καραβούλιας και Παναγιωτόπουλος, αφού οι τεχνικοί των δύο ομάδων συμφώνησαν να κάνουν όλες τις αλλαγές στα χθεσινά παιχνίδια.
Για την ομάδα παίδων της Αργολίδας ξεκίνησαν οι Καραργύρης, Καζολιάς, Τόκι, Τόσκας, Πετούσης, Χατσικάκης, Τσιούλος, Μπακατσέλος, Μπόμπος, Μούγιος, Μαλλισός. Επαιξαν και οι Καραντζούλης, Ξιάρχος, Μήρος, Λούμης.
Στο ματς των νέων η Μεσσηνιακή ομάδα  -που έπαιξε πάντως με αλλαγές στο αρχικό σχήμα - είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί.
Στο 30' ο Παντελής σημείωσε το 0-1 και στο 41' ο Αντωνόπουλος το 0-2. Στο 43' μείωσε ο Κωνσταντόπουλος σε 1-2 για την Μεσσηνία αλλά ο Δουβίκας στο 68' διαμόρφωσε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους που είχαν και δοκάρι με τον Αντωνόπουλο στο 86'.
Για την ομάδα νέων της Μεσσηνίας ξεκίνησαν οι Αθανασόπουλος, Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπόπουλος, Καραγιάννης, Βέλμαχος, Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Φιλίππου, Μαργαρίτης, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος, Επαιξαν και οι Δούβας, Καλύβας, Ζαγαρέλος, Παπαθεοδωρίδης, Φεράι, Αλεξανδρόπουλος.
Για τους νέους της Αργολίδας ξεκίνησαν οι Πλάτης, Κρεμύδας, Σαμπάνης, Πίκος, Μήτσουλας, Παναγής, Καλογερόπουλος, Σκάντζος, Δουβίκας, αντωνόπουλος, Βασιλέρης. Επαιξαν και οι Μητροσύλης, Φατούρος, Ντόκο, Σελλής και Παντέλι.
Διαιτητές των δύο αγώνων ήταν οι Νίκας, Ψηλοπαναγιώτης και Γιαννέτσος.

Το πρόγραμμα των
επόμενων φάσεων

Η πρώτη φάση του αναπτυξιακού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες και σειρά θα πάρει η β' φάση και η συγκρότηση των περιφερειακών ομάδων.
Οι παίκτες που θα κληθούν από τις ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣΜ θα ενταχθούν στην 9η Περιφερειακή ομάδα που θα έχει προπονητή τον Πωλ Χατζόπουλο. Θα γίνουν δύο προπονήσεις, μια στην Καλαμάτα και μια στην Αργολίδα, στις 18 και 25 Φεβρουαρίου.
Στις 4 Μαρτίου θα έχουμε την πρώτη αγωνιστική όπου η 9η Περιφέρεια θα έχει ρεπό. Θα παίξουν η 7η Περιφέρεια (Αθήνα) με την 8η Περιφέρεια (Αχαϊα, Στερεά Ελλάδα). Στις 11 Μαρτίου θα παίξουν η 9η με την 8η Περιφέρεια στο Ξυλόκαστρο και στις 18 Μαρτίου θα παίξουν η 9η με την 7η Περιφέρεια στην Κόρινθο.
Στην συνέχεια θα συγκροτηθούν οι ομάδεων των ζωνών για το πρωτάθλημα που θα γίνει στα Γιάννενα.
Οι Μεσσήνιοι παίκτες θα ενταχθούν στις ομάδες της 3η Ζώνης όπου προπονητής θα είναι ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος.
Η 3η Ζώνη θα παίξει στις 6 Απριλίου με την 4η Ζώνη (Κρήτη, Δωδεκάνησα) ενώ στον άλλο αγώνα θα παίξουν η 1η Ζώνη (Μακεδονία, Θράκη) με την 2η Ζώνη (Ηπειρος). Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ των χαμένων ομάδων και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.