Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 21:55

Οργή Πλατανιά για τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Εξοργισμένοι με τη διαιτησία του Θάνου είναι οι άνθρωποι του Πλατανιά. Οι διαμαρτυρίες τους εστιάζονται σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η ΠΑΕ της Κρήτης γνώρισε την ήττα με 1-0.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσε:

«Ανθρώπινα λάθη, ανικανότητα ή σκοπιμότητα; Αν και τακτική της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία, θεωρούμε ότι, πλέον, το ποτήρι ξεχείλισε και δεν γίνεται να παραμείνουμε μουγγοί θεατές στο θέατρο του παραλόγου, που βιώνουμε σε πολλά από τα παιχνίδια μας, όπως το σημερινό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα ματς, στο οποίο τις φάσεις που καταδίκασαν τον Πλατανιά και που έβγαζαν μάτια, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει κάποιος στο ριπλέι της τηλεόρασης, ο μοναδικός που δεν τις είδε ήταν ο κ. Θάνος.

Ο Πλατανιάς εξαναγκάστηκε σε ήττα από τον διαιτητή του Συνδέσμου Γρεβενών και τους βοηθούς του, που δεν είδαν ή δεν θέλησαν να δουν ότι ο Σανκαρέ βρισκόταν πεντακάθαρα σε θέση οφσάιντ στη φάση του 60ού λεπτού (απ” όπου προήλθε το 1-0) επηρεάζοντας την εξέλιξή της, κάνοντας παράλληλα και επιθετικό φάουλ στον Ολιμπά.

Και βέβαια δεν είδαν τη φάση του 95ου λεπτού, όταν πάλι ο Σανκαρέ έκοψε με το χέρι (!) την προσπάθειά μας μέσα στην περιοχή, όμως αντί να δοθεί το ξεκάθαρο πέναλτι, ο κ. Θάνος συνέχισε το παιχνίδι.

Τέλος, δεν είδε το δολοφονικό χτύπημα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μαχλελή.

Ίσως η σιωπή του Πλατανιά σε παρόμοιες στιγμές στο παρελθόν να έχει θεωρηθεί ως αδυναμία, όμως διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι μόνο τέτοια δεν είναι.

Δηλώνουμε, δε, κατηγορηματικά, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα παλέψουμε με το ήθος και την αξιοπρέπεια που διακρίνουν τον Σύλλογό μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ανοχή τέλος...

ΥΓ.: Εάν η σημερινή διαιτησία εξόφλησε παλαιότερα γραμμάτια εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης, θα παρακαλούσαμε την Κ.Ε.Δ. να ορίσει και στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας τον ίδιο διαιτητή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Η φωτογραφία είναι από την αναχώρηση της ομάδας του Πλατανία από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για τα Χανιά και δημοσιεύεται στη σελίδα "Kalamata Airport Friends" στο Facebook

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ