Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 17:55

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θέλει όχι απλά την άνοδο, αλλά τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα ο Πανθουριακός επικράτησε εύκολα του Παπαφλέσσα Χώρας το Σάββατο στον Κορδία και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α1 τοπική, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση.


Η ομάδα της Θουρίας είχε πεισμώσει με την ισοπαλία στο προηγούμενο ματς με την Ομόνοια και απέναντι στον Παπαφλέσσα παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να ελπίζει σε κάτι θετικό. Αυτό υπογράμμισε ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος με δηλώσεις του χθες στο "Notos": «Είχαμε μια καλή και σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας είχε πεισμώσει η το παιχνίδι με την Ομόνοια, που είχαμε την ισοπαλία. Θέλαμε στο ματς με τη Χώρα να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο σοβαρό και πειθαρχημένο και να τελειώσουμε από νωρίς το παιχνίδι όπως και έγινε. Παράλληλα μας δόθηκε η δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά».
Στον Πανθουριακό, θέλουν η ομάδα να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα και να καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Δεν συμβιβάζονται με άνοδο από μία εκ των άλλων δύο θέσεων της πρώτης τριάδας , όπως μας εξήγησε και ο κ. Αργυρόπουλος στη συνέχεια των δηλώσεών του: «Από εκεί και πέρα μένουν έξι τελικοί για εμάς για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας που είναι η πρώτη θέση και μόνο και δεν συμβιβαζόμαστε με το να είμαστε μόνο στην πρώτη 3άδα».
Το ερχόμενο Σάββατο ο Πανθουριακός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Σε σύντομη δήλωση του για αυτό το ματς ο κ. Αργυρόπουλος μας είπε: «Το Πεταλίδι είναι μια ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια και γι' αυτό χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε».