Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 18:47

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ικανοποίηση από την... κορυφή, αλλά και χαμηλοί τόνοι

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία ακολουθούσε σε όλο το πρωτάθλημα από κοντά τον Πάμισο και την Κυριακή το απόγευμα ήρθε και η ώρα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' τοπικής.


Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη κέρδισε το Σάββατο στο Διαβολίτσι και την Κυριακή περίμενε το αποτέλεσμα του Παμίσου στους Γαργαλιάνους. Η ήττα των «πράσινων» την έφερε λοιπόν στην κορυφή, όπου και φιλοδοξεί να παραμείνει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους και τονίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.
Ο Αλέξης Μαντζούνης σημείωσε σχετικά: «Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς στο Διαβολίτσι ενώ μας βοήθησε το γεγονός ότι προηγηθήκαμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Όταν δεν είσαι σε πολύ καλή μέρα και κερδίζεις σε μια δύσκολη έδρα, αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας. Ανεβήκαμε στην κορυφή αλλά δεν αλλάζει τίποτα στην ομάδα. Συνεχίζουμε σαν να είμαστε ακόμη στο -4 και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να χαλαρώσουμε. Είναι θετικό ότι έχουμε μια σταθερότητα στο πρωτάθλημα, η οποία επιβραβεύθηκε πλέον και στην βαθμολογία».

«Ιδιαίτερο κίνητρο
με τον Απόλλωνα»

Η προσπάθεια της Κυπαρισσίας να παραμείνει στην κορυφή θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το εντός έδρας παιχνίδι της 22ης εμβόλιμης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Οι Καλαματιανοί είναι ιδιαίτερα ισχυροί, κάτι που φαίνεται από την τρίτη θέση που έχουν στον βαθμολογικό πίνακα.
Επιπλέον, είναι η τελευταία ομάδα που σκόραρε απέναντι στην Κυπαρισσία, στο ματς του πρώτου γύρου όταν οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».
Από τότε η Κυπαρισσία μετρά 14 συνεχόμενα ματς όπου δεν έχει παραβιαστεί η εστία της.
Σύμφωνα με τον κ. Μαντζούνη στο ματς με τον Απόλλωνα οι παίκτες του θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. «Στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε επιπλέον κίνητρο, αφού ήταν η ομάδα που μας είχε αποκλείσει από το κύπελλο. Έτσι στο πρωτάθλημα κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Έτσι και με τον Απόλλωνα θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο αφού είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τελευταία φορά απέναντι μας και μας έκοψε και βαθμούς στο πρώτο ματς».
Αγωνιστικά, ο Παπαγεωργίου επιστρέφει καθώς εξέτισε την ποινή του ενώ εκτός μάχης είναι ο Γεωργιόπουλος. Ο Θεοδωρακόπουλος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή.