Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 19:27

Μαρκαριάν ή Κετσπάγια στον πάγκο της Εθνικής

Γράφτηκε από τον

Μεταξύ του Σέρχιο Μαρκαριάν και του Τιμού Κετσπάγια θα αποφασίσει η ΕΠΟ για τον νέο εκλέκτορα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης με τον διευθυντή ποδοσφαίρου και άλλοτε διεθνή άσο Γιώργο Καραγκούνη.

 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για μια ώρα το θέμα του αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τις επιλογές των Σέρχιο Μαρκαριάν και Τιμούρ Κετσπάγια να προκρίνονται και την ίδια στιγμή εκείνη του Γιώργου Δώνη να απομακρύνεται.

Από τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς ο «Κάρα» είχε δείξει προτίμηση στον Μαρκαριάν, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετική δουλειά με την εθνική ομάδα του Περού και είναι πολύ καλός στην επικοινωνία με τους παίκτες. Από την άλλη ο Κετσπάγια είναι καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει εργαστεί πιο πρόσφατα στη χώρα μας.

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης θα παρθεί η τελική απόφαση κι ένας εκ των δύο θα αναλάβει το δύσκολο έργο της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Euro 2016.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ