Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 15:35

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Η νίκη επί του Παμίσου δίνει αυτοπεποίθηση σε παίκτες και κόσμο

Γράφτηκε από τον

Ο Τέλλος Άγρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο προχθεσινό ματς με τον Πάμισο, καθώς πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια, κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0.


Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαίωσε την δυναμική της ομάδας των Γαργαλιάνων και σύμφωνα με τον προπονητή της Αντώνη Μαυρέα της δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον.
«Είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι και επιβάλλαμε το ρυθμό μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Περίμενα τον Πάμισο λίγο καλύτερο αλλά η δική μας παρουσία δεν του άφησε πολλά περιθώρια. Ήταν ένα ντέρμπι επιπέδου παλιάς Δ' εθνικής, με καλή μπάλα και πολύ κόσμο στο γήπεδο. Η νίκη αυτή δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και τον κόσμο μας, αν και όλοι γνώριζαν από πριν ότι ο Τέλλος Άγρας είναι μια δυνατή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Στεναχώρια για
τους τραυματίες

Ο έμπειρος τεχνικός πάντως δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον σοβαρό τραυματισμό του Νώντα Τσέρτου, ο οποίος θα μείνει δύο μήνες εκτός δράσης. «Μετά τους τραυματισμούς των Παπανδρεόπουλου και Αλεξόπουλου ήρθε ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός. Υπάρχει μια γκίνια με τους τραυματισμούς, είναι ότι χειρότερο μας έχει προκύψει φέτος».

Ευκαιρίες
στους νεαρούς

Ο Τέλλος Άγρας έβγαλε τα ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και πλέον ο Αντώνης Μαυρέας τόνισε ότι ήρθε η ώρα να πάρουνε περισσότερες ευκαιρίες οι νεαροί παίκτες της ομάδας. «Δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό άγχος και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, σχολίασε σχετικά.

Δίκαιη νίκη,
λέει ο Νάκος

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Τέλλου Άγρα στο προχθεσινό ματς Μπάμπης Νάκος χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη της ομάδας του.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε άγχος αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Ο Πάμισος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως στο συγκεκριμένο ματς είμαστε καλύτεροι εμείς».
Όσον αφορά την συνέχεια στην μάχη του τίτλου, ο Μπάμπης Νάκος πρόβλεψε ότι ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Πάμισο και την Κυπαρισσία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ