Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 16:38

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές και ανέβηκε βαθμολογικά

Γράφτηκε από τον

Τη χαρά της νίκης γεύθηκε η Σπερχογεία, η οποία μετά από 6 παιχνίδια, κέρδισε με το επιβλητικό 4-0 το Ασπρόχωμα, στην έδρα της, την Κυριακή το απόγευμα.


Η προηγούμενη νίκη εντός έδρας ήταν την 16η αγωνιστική στο 2-0 επί της Ανδρούσας. Από εκεί και μετά ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Τέλλο Αγρα με το ίδιο σκορ, η ήττα στο Διαβολίτσι με 2-1 και ακολούθησαν οι ισοπαλίες με τον Απόλλωνα 1-1 (εντός) και με τον Αστέρα Αρφαρών 0-0 (εκτός).
Οι "ταύροι" από το πρώτο μέρος έδειξαν τις προθέσεις τους, όταν και προηγήθηκαν με 1-0, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να βάλουν και δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη όμως και παρά το γεγονός ότι από το 50ό λεπτό έμειναν με 10 παίκτες, είχαν ακόμη καλύτερη παρουσία, έβαλαν τρία γκολ και με λίγη τύχη σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα. Φαίνεται ότι η αποβολή συσπείρωσε τους παίκτες της Σπερχογείας, οι οποίοι φρόντισαν από τη μία να μη φανεί το κενό που είχαν και από την άλλη να συνεχίσουν την προπσάθεια για την επίτευξη του στόχους τους, που ήταν η νίκη. Για την αναμέτρηση με το Ασπρόχωμα, ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής με δηλώσεις του χθες στο "Notos" τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βγαίναμε στην επίθεση κάναμε ευκαιρίες, σε μία από αυτές προηγηθήκαμε στο σκορ και στη συνέχεια είχαμε και δοκάρι. Μόλις μείναμε με 10 παίκτες στις αρχές του β' ημιχρόνου, δεχτήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας. Ξεπεράσαμε γρήγορα την αποβολή, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε τη νίκη. Καμιά φορά μια αποβολή πεισμώνει τους παίκτες και ανεβάζουν την απόδοση τους. Συμβαίνει κάποιες φορές όταν μια ομάδα χάνει τον παίκτη δυναμώνει για να καλύψει την αποβολή».
Στη Σπερχογεία άφησαν πίσω το παιχνίδι με το Ασπρόχωμα, μιας και το πρωτάθλημα συνεχίζεται αύριο και σύμφωνα με το πρόγραμμα αντιμετωπίζει στην Πύλο τον Τσικλητήρα. Για το παιχνίδι αυτό, ο κ. Χατζηαγγελής μας είπε: «Σε όλα τα ματς είτε μέσα στην έδρα μας, είτε εκτός παίζουμε ανοικτό ποδόσφαιρο και διεκδικούμε τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στην αναμέτρηση με την ομάδα της Πύλου».
Σε αυτό το παιχνίδι επανέρχεται ο Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος απουσίαζε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων από το προηγούμενο με το Ασπρόχωμα.
Σε ότι αφορά τον Ευθύμη Δωδέκατο, που τραυματίστηκε για την ώρα είναι αμφίβολο αν θα μεταβεί στην Πύλο.