Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 20:25

Θέμα με Καραγκούνη στην ΕΠΟ!

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να τα... βροντήξει από την ΕΠΟ είναι ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τη συνεχιζόμενη διαφωνία του με το προεδρείο της Ομοσπονδίας γυρω από το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας.

 

Ο Καραγκούνης επιμένει στην πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν, αλλά ο Γκιρτζίκης τον έχει «ακυρώσει» και όλα δείχνουν ότι θα προτείνει στο έκτακτο Δ.Σ. της Πέμπτης (12/2) τον Τιμούρ Κετσπάγια.

 

Ο Καραγκούνης είναι σφόδρα προβληματισμένος και, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται σοβαρά να φτάσει στα άκρα και να παραιτηθεί εφόσον δεν εισακουστεί. Αν, λοιπόν, περάσει του προέδρου της ΕΠΟ και το συμβούλιο «αδειάσει» ουσιαστικά τον καθ’ ύλην αρμόδιο διαυθυντή ποδοσφαίρου, τότε ο Καραγκούνης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το επιτελικό πόστο που πήρε στις αρχές Οκτωβρίου.

 

Στην περίπτωση της αποχώρησης Καραγκούνη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και μετασεισμικές δονήσεις στην Εθνική. Δηλαδή κάποιοι διεθνείς να θέσουν εαυτούς εκτός «γαλανόλευκης», καθώς θέλουν και στηρίζουν τις επιλογές του «τυπάρα».

Έτσι, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στην Ομοσπονδία να αναθεωρήσουν σε νεκρό χρόνο και να επιχειρηθεί να βρεθεί μια «χρυσή τομή» με μια συμβιβαστική τρίτη λύση στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής.

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ