Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 13:14

ΕΡΑΝΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Νίκη ανάσα στο ντέρμπι με σκόρερ τον Διονυσόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Εράνη στο Τριφυλιακό ντέρμπι με τον φορματισμένο Τέλλο Αγρα που προερχόταν από την μεγάλη νίκη επί του Παμίσου.


Η ομάδα των Φιλιατρών πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Συγκεκριμένα ήταν το 48' όταν ο Κεράνης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Κατσαρέας απόκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Διονυσόπουλο ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Ο Τέλλος Αγρας φωνάζει για ένα γκολ που πέτυχε ο Κωστακιώτης στο 60' με απευθείας φάουλ, το οποίο δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε οφσάιντ παίκτης του Τέλλου Αγρα, που κρίθηκε ότι επηρέαζε την πορεία της μπάλας.
Η Εράνη είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μπαστακός το πρώτο ημίχρονο ενώ ο Τέλλος Αγρας ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα, δημιούρηησε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια από τα Φιλιατρά. Σημαντικότερες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, το δοκάρι του Νάκου στο 8', ένα καλό σουτ του Κωστακιώτη στο 80' και ένα άστοχο σουτ από καλή θέση του Τουρλίδα στο 80'
Διαιτητής ήταν ο Νίκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο, Ηλιόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Πετρόγιαννης (65' λ.τ. Σπανός), Διονυσόπουλος, Μπαστακός, Κώτσος, Φλέσσας, Κεράνης (92' Νικολακόπουλος), Χότι (89' Γεωργακόπουλος), Σπυρόπουλος, Κίτο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατσαρέας, Κωστακιώτης, Κορομηλάς, Μπερερής, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος (65' Κολεζνιτσένκο), Τόσκα, Αναστασόπουλος, Τουρλίδας, Νάκος, Πότσης (75' Τριανταφυλλάκης).