Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 13:17

Με Σταματελόπουλο επέστρεψε στις νίκες ο Μεσσηνιακός, 1-0 το Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Αρι Σταματελόπουλο ο Μεσσηνιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου στο "Στ. Παπαδόπουλος" το Ασπρόχωμα με 1-0.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με σουτ του Σταματελόπουλου μέσα από την περιοχή, γκολ, που αποδείχθηκε αρκετά για να φτάσουν στη νίκη, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες, όχι μόνο στο πρώτο 45λεπτο, αλλά και στο β' ημίχρονο ώστε να επικρατήσουν με μεγαλύτερο σκορ. Δεν μπόρεσαν όμως να αξιοποιήσουν κάποια και από τη στιγμή που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους έφυγαν με τον τρίποντο από τον αγώνα. Οι Μερκούρης (12'), Σταματελόπουλος (23' δύο φορές), Κουλόπουλος (24', 49'), δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 62' οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού ζήτησαν πέναλτι σε μια προσπάθεια του Μπεγέτη, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος ύστερα από επαφή του με τον Καντερέ.
Το Ασπρόχωμα, προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, είχε φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο α' μέρος είχε και δύο δοκάρια, το ένα στο 35' όταν ο Πετσόπουλος με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να "γλείψει"
 το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ και το δεύτερο στο 40' όταν ο Πανταζής γύρισε την μπάλα στο τερματοφύλακα του, όμως αυτή γκέλαρε στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να τη διώξει ο Σκαλαίος, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ. Από εκεί και πέρα ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ηλ. Ηλιόπουλος (50'), Ζαφειρόπουλος (63').
Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Τουρλομούση, για αποφάσεις του, για φάουλ που δεν τους έδωσε, για κάρτες που δεν έβγαλε στην αντίπαλη ομάδα. Γενικά για το τρόπο που αντιμετώπισε το Ασπρόχωμα, με αποκορύφωμα στο 85' την απομάκρυνση από τον πάγκο της ομάδας του προπονητή Μιχάλη Φασουλή γιατί αντέδρασε σε απόφαση του διαιτητή. βοηθοί ήταν οι Κυριακόπουλος, Γιαννέτσος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Κουλουράς, Κουρέας (64' Μπούνας), Πανταζής, Ε. Αρβανίτης, Μπεγέτης (81' Μπιζίμης), Δ. Δημόπουλος, Μερκούρης, Κουλόπουλος (69' Εμμανουήλ), Σταματελόπουλος, Κουκούτσης.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Α. Αρβανίτης (46' Φουρναράκος), Ζαφειρόπουλος, Κωστέας (66' Βεργόπουλος), Πετσόπουλος, Πολίτης, Κουρούπης, Ηλ. Ηλιόπουλος, Φίλιος, Αρ. Ηλιόπουλος (59' Ξυδιάς), Καραχάλιος.