Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 14:04

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ. 2-1: Βήμα παραμονής με Ζάκκα, Πατσιώτη

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ. 2-1: Βήμα παραμονής με Ζάκκα, Πατσιώτη

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Ανδρούσα που κέρδισε το Σάββατο στην έδρα της, τον Ολυμπακό Καλαμάτας με 2-1.


Με τον Κώστα Καλογερόπουλο στον πάγκο να εκτελεί προσωρινά χρέη προπονητή, η Ανδρούσα κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη και να κάνει άλλο ένα βήμα για τη σωτηρία της. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 26' όταν από την ωραία πάσα του Κάλλα, ο Ζάκκας έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ "έγραψε" το 1-0. Στη συνέχεια προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και παράλληλα να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Αντεξε στην πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο και σε μια επιθετική προσπάθεια στο 83' κατόρθωσε να βάλει και άλλο γκολ. Ο Πατσιώτης με ατομική προσπάθεια απέφυγε τρεις αντιπάλους του και με σουτ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του, αφού στη συνέχεια δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ελπίζει ότι θα αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Οι "ερυθρόλευκοι" δεν φάνηκαν ιδιαίτερα στο α' 45λεπτο, αν και είχαν μια καλή φάση με τον Τζίφα στο 19' για να προηγηθούν στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοση τους δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν αξιοποίησαν κάποια από αυτές, παρά μόνο μία φορά και αυτή στις καθυστερήσεις (92'), όταν σημείωσαν το τελικό 2-1. Συγκεκριμένα, ο Φίλαϊ εκτέλεσε φάουλ, ο Κούτρης έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το κοντρόλ και στη συνέχεια επιχείρησε να σουτάρει, δεν τα κατάφερε, αλλά πρόλαβε ο Πολυμενέας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, σημειώνοντας το τελικό 2-1. Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Κούτρη (62'), Παπαδέα (66'), Τσαναλία (72', 80').
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκας, Κατσάς, Σακκάς.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Λίβας, Κρεμμύδας, Γκούνης, Πατσιώτης (91' Καλογερόπουλος), Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Βλαχόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Καρλαύτης (59' Βοσνάκης), Φαράντος, Κάλλας (69' Μαραγκούλιας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Τσαναλίας (85' Μούντανος), Παπαλέξης, Πολυμενέας, Μπάλλας, Σταυρόπουλος (46' Παπαδέας), Αναγνωστόπουλος (69' Θεοδωρόπουλος), Τζίφας, Κούτρης, Φίλαϊ.
• Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή, με τον Κώστα Καλογερόπουλο, να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Καρλαύτη να αποτελεί παρελθόν.