Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 15:36

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δεκατρείς Μεσσήνιοι στην Περιφερειακή ομάδα

Γράφτηκε από τον

Ο περιφερειακός προπονητής Πωλ Χατζόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν τις ομάδες παίδων και νέων της 9ης Περιφέρειας.


Στην ομάδα των νέων βρίσκονται 8 παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία κατέκτησε και τον τίτλο στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Στην ομάδα των παίδων βρίσκονται 5 παίκτες παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία της οποίας πήρε την 2η θέση στον όμιλο της στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων.
Αναλυτικά, στην περιφερειακή ομάδα νέων, από την Μεσσηνία, κλήθηκαν οι Δημήτρης Καραγιάννης (Αίας Καλαμάτας), Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος (Αίας Καλαμάτας), Βασίλης Παπαγεωργίου (Κυπαρισσία), Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Κυριάκος Κωνσταντόπουλος (Κυπαρισσία), Γιάννης Σαρδέλης (Πατίστα), Δημήτρης Μπάρκας (Παπαφλέσσας Χώρας), Λυκούργος Εξαρχάκος (Πράσινα Πουλιά).
Στην περιφερειακή ομάδα παίδων, από την Μεσσηνία, κλήθηκαν οι Δημήτρης Καλογερόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Γιάννης Κανιώρος (Αίας Καλαμάτας), Νίκος Ζαφείρης (Αίας Καλαμάτας), Νέστορας Μπάκας (Αίας Καλαμάτας), Ηλίας Βαρθαλίτης (Πράσινα Πουλιά).

Προπόνηση
στην Τρίπολη

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για προπόνηση μεθαύριο Πέμπτη, έχοντας μαζί τους αθλητική περιβολή καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χορτοτάπητα.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο των Φιλικών της Τρίπολης, στις 3 μ.μ. για τους παίδες και στις 4.30 μ.μ. για τους νέους. Η αναχώρηση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 1 μ.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.