Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 15:55

Την... έπεσαν στο Βρύζα!

Γράφτηκε από τον

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν αυτή τη φορά τα… λαϊκά δικαστήρια μετά τη νέα βαριά ήττα του ΠΑΟΚ, που έχασε με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

 

Περίπου 25 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην αίθουσα αφίξεων τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/2) αναμένοντας την αποστολή της ομάδας, που θα επέστρεφε από την Αθήνα.

Οι επιτελείς του συλλόγου είχαν φανταστεί πως θα υπήρχε αντίδραση μετά τη νέα… σφαλιάρα και αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους παίκτες, τους οποίους παρέλαβε το πούλμαν της ομάδας από την πίστα του αεροδρομίου.

Οι Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης ωστόσο δεν ακολούθησαν τους παίκτες και ήρθαν αντιμέτωποι με τους εξαγριωμένος οπαδούς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκε έντονα και του ζητήθηκε να παραιτηθεί, αλλά τα πράγματα σοβάρεψαν σε ό,τι αφορά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Η ένταση ήταν μεγάλη και ο Βρύζας προπηλακίστηκε και ενώ τα… άκουγε από τους οπαδούς τόσο για το σχεδιασμό όσο και για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ακολούθησε μάλιστα και δεύτερος γύρος όταν οι οπαδοί μπλόκαραν το αυτοκίνητό του και συνέχισαν να του ζητούν εξηγήσεις αλλά και απαιτώντας να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αντίθετα, η αποστολή της ομάδας βόλεϊ, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το ίδιο αεροπλάνο, αποθεώθηκε για τη μεγάλη νίκη της επί του Ολυμπιακού.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR