Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 21:46

Ολα μηδέν στα Πηγάδια για Ξάνθη και Πλατανιά

Γράφτηκε από τον
Ολα μηδέν στα Πηγάδια για Ξάνθη και Πλατανιά

Ισόπαλη χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πλατανιά, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν περισσότερο ικανοποιημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Η Skoda Ξάνθη μπορεί να αναζητούσε ένα καλό και δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Ωστόσο αυτή η επιθυμία δεν βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πλατανιάς μπόρεσε με ευκολία στο πρώτο πεντάλεπτο να διατηρεί την μπάλα στα πόδια του και να επιτίθεται, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική… αδράνεια που φάνηκε να έχει η Ξάνθη.

Στο 6ο λεπτό –μάλιστα- ο Γουνδουλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων όταν αυτή στρώθηκε μπροστά του μετά από σουτ του Μιλούνοβιτς.

Ο διαιτητής όμως είδε ότι στην πρώτη πάσα προς τον Μιλούνοβιτς ο παίκτης της Ξάνθης ήταν εκτός θέσης.

Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους παίκτες του Λουσκέσκου. Από εκείνη την στιγμή πήραν την μπάλα στην κατοχή τους και σιγά – σιγά άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι για την άμυνα του Πλατανιά.

Τις περισσότερες φορές οι γηπεδούχοι έβρισκαν διάδρομους από την δεξιά πλευρά. Ωστόσο όλες τις φορές η κατάληξη δεν ήταν αυτή που ήθελαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο. Οι προσπάθειες από την Skoda Ξάνθη για να σκοράρει συνεχίστηκαν.

Ωστόσο συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν έβρισκαν τόσο συχνά τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Πλατανιά…

Και όταν τον έβρισκαν οι προϋποθέσεις για την τελική ενέργεια δεν ήταν οι καλύτερες.

Ακολούθησε ένα διάστημα με τους δύο προπονητές να προχωρούν με αλλαγές στις 11άδες των ομάδων τους. Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποδιοργάνωσης η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να φανεί και πάλι απειλητική.

Ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι έγινε εντονότερη. Αποτέλεσμα όμως και πάλι δεν υπήρξε με τον Πλατανιά να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

SKODA ΞΑΝΘΗ: (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι (66’ Γουάλας), Μπέρτος, Βάλτερ (75’ Ράνος), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Μπέλιτς (57’ Λουσέρο).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Μαχαμάτ, Κάσιο (70’ Γκαβιλάν), Αποστολόπουλος (85’ Τσοντάκης), Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης (61’ Γουνδουλάκης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Τετέ.

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR