Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 12:49

Τρεις οι αήττητες ομάδες στη Μεσσηνία...

Γράφτηκε από τον
Τρεις οι αήττητες ομάδες στη Μεσσηνία...

Η Κυπαρισσία νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Αστέρα Αρφαρών (5-0) και συνεχίζει στην κορυφή της Α' τοπικής, κρατώντας παράλληλα το μηδέν για 16ο σερί ματς.

Πέρα όμως από τις εντυπωσιακές αμυντικές επιδόσεις έχει να περηφανεύεται και για το αήττητο. Οντας η μόνη ομάδα στην κατηγορία που αγνοεί την ήττα μετά από 23 αγωνιστικές. Μετρά 20 νίκες και 3 ισοπαλίες με τέρματα 51-3. Δεν είναι πάντως η μόνη αήττητη ομάδα στη Μεσσηνία.
Στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής η Αναγέννηση μετρά σε 20 παιχνίδια 13 νίκες και 7 ισοπαλίες με τέρματα 41-11 και οδηγεί την κούρσα έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Αστέρα Μικρομάνης και τρεις από τον Ατρόμητο Πλατύ.
Η τρίτη αήττητη ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα είναι η Α.Ε. Γαργαλιάνων και γι' αυτή το αήττητο δεν... σπάει με δεδομένο ότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στη Γ' τοπική.
Η Α.Ε. Γαργαλιάνων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον πρώτο όμιλο με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και τέρματα 21-2.
Η Κυπαρισσία έχει 7 εμπόδια ακόμα να ξεπεράσει αφενός για να πάρει τον τίτλο και αφετέρου για να γράψει ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητη. Από την άλλη η Αναγέννηση έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδια εντός έδρας με Πράσινα Πουλιά και Αιθαία.
Π.Φ.