Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 15:46

"Πέταξε" για Ουκρανία ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον
"Πέταξε" για Ουκρανία ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Πέμπτης (19/2, 20.00) με αντίπαλο την ουκρανική Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Europa League.

 

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» την Τρίτη (17/2) δεν φανέρωσε άλλα προβλήματα με τον Βίτορ Περέιρα να ανακοινώνει την αποστολή, χωρίς εκπλήξεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φουστέρ, που έκανε θεραπεία, τον Μποτία, που συνεχίζει με αποθεραπεία, αλλά και τους Γιαννούλη, Διαμαντάκο και Σαλίνο, ενώ ο Χάρα, που από την άλλη δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα, προετοιμάζεται από την άλλη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το μοναδικό δίλημμα του Περέιρα είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη (ΦΩΤΟ) ή τον Ντομίνγκες, με τον… χαμένο της «μονομαχίας» να παίρνει μέρος στο ντέρμπι με το «τριφύλλι»

Έτσι στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στην Ουκρανία το απόγευμα της Τετάρτης (18/2, 19.00) στο «Ολιμπίνκσι».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR