Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 15:56

Καλοβλέπουν την επιστροφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γράφτηκε από τον

Διατεθειμένος να προχωρήσει στην πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Confidencial.



Το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη «βασίλισσα» κρίνεται αμφίβολο, τουλάχιστον, όπως προκύπτει από σχόλια και τοποθετήσεις του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Ο ισπανικός σύλλογος έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τον 30χρονο άσο, ο οποίος μετακόμισε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το 2009. Η κατάσταση, όμως, φαίνεται να έχει αλλάξει, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος των «μερένχες», φέρεται να επιθυμεί να επωφεληθεί οικονομικά από την πώληση του «CR-7», καθώς θεωρεί ότι έχει μπει στο τελικό στάδιο της καριέρας του.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αρνούνται ότι θα ήθελαν να επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ». Σε περίπτωση που υπάρξει πρόσφορο έδαφος, θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του Πορτογάλου, ο οποίος, φορώντας τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου, σκόραρε 118 γκολ σε 292 συμμετοχές.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR