Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 17:13

Φουντώνει η... μάχη του τίτλου στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Οσο πλησιάζουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α' τοπικής τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον για την τελική έκβαση του μαραθωνίου, που πλέον είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής.


Η Κυπαρισσία ανέβηκε στην κορυφή πριν δύο αγωνιστικές και ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια της να μείνει εκεί με ευρείες εντός έδρας νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και Αρφαρά.
Μετά την ισοπαλία στη Μεσσήνη στο φινάλε του πρώτου γύρου, μετρά 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο β' γύρο και το σημαντικότερο είναι ότι όσο περνά ο καιρός τόσο βελτιώνει την εικόνα της. Κάτι που ασφαλώς δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας.
Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι είναι σε εξέλιξη το μεγάλο αμυντικό ρεκόρ της Τριφυλιακής ομάδας η οποία διατηρεί ανέπαφη την εστία της για 16 συνεχόμενα παιχνίδια!
Ο Πάμισος από την άλλη συνήλθε άμεσα μετά την πτώση από την κορυφή. Νίκησε εύκολα το Διαβολίτσι και κυρίως τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο.
Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Αυτό φάνηκε αρχικά από τις πρόσφατες δηλώσεις… συσπείρωσης του Πετρουλάκη που έκανε λόγο για «αγώνα μέχρις εσχάτων» και «ψυχή για τίτλο μέσα στην Κυπαρισσία».
Και ακολούθησε ο γραμματέας του Παμίσου Παναγιώτη Τσέρτος που έκανε λόγο για βέβαιο τίτλο και άφησε υπονοούμενα για "φιλικά" ματς άλλων ομάδων.
Πέρα από τις δηλώσεις, στο γήπεδο η απόδοση των «πράσινων» δεν είναι αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο, όμως το βέβαιο είναι ότι το ρόστερ τους έχει ποιότητα και ασφαλώς μπορεί να ανακάμψει.