Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 19:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενισχυμένη το Σάββατο με Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμα βαθμούς άφησε την Κυριακή στη Ζάκυνθο η Καλαμάτα και η υπόθεση άνοδος έγινε πιο δύσκολη.

Η ¨"Μαύρη Θύελλα" αγνοεί τη νίκη από τις αρχές του νέου έτους, αλλά το παρήγορο είναι ότι δεν έχουν ξεφύγει οι υπόλοιπες ομάδες.
Η διαφορά από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής είναι στους έξι βαθμούς και απαιτείται πλέον να τερματίσει το αρνητικό σερί χωρίς νίκη.
Ο Κώστας Σταματίου προσμένει από τους παίκτες του να το πράξουν στο προσεχές ματς με τον Ερμή Κιβερίου για τη 19η αγωνιστική,  που θα γίνει το Σάββατο λόγω των Αποκριών.
Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι στο Στάδιο την ομάδα της Αργολίδας με μοναδικό σκοπό το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.
Στα θετικά ότι εξέτισαν τις ποινές τους οι Μαρτίνος, Νιφορόπουλος και Δημητριάδης.
Ως εκ τούτου η τεχνική ηγεσία δεν θα χρειαστεί να κάνει …αλχημείες στην άμυνα και θα παρατάξει ιδανική 11άδα.
Να σημειωθεί ότι ο Ερμής Κιβερίου νίκησε την περασμένη αγωνιστική με 1-0 τη Βάρδα και πλησίασε στους δύο βαθμούς τη 10η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στη Γ' εθνική.
Συνολικά μετρά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.  Πρόκειται για μια ομάδα που είναι στα μέτρα της Καλαμάτας, αλλά το ίδιο ίσχυε και για προηγούμενες αναμετρήσεις, στις οποίες η νίκη δεν ήρθε.
Η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο Τετάρτη με τον κ. Σταματίου να αισιοδοξεί ότι οι παίκτες του θα πάρουν το τρίποντο.
Ο νέος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε στο τελευταίο παιχνίδι παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο. Διέκρινε βελτίωση και θεωρεί ότι μια νίκη θα αλλάξει και τη ψυχολογία.
Αλλωστε απομένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές και βαθμολογικά δεν έχει χαθεί τίποτα.