Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 19:27

Στις ακαδημίες της Αρσεναλ ο Ανρί

Γράφτηκε από τον

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κρέμασε τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τιερί Ανρί, αλλά κατά πως φαίνεται δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τα γήπεδα.



Σύμφωνα με τη Mirror, o 37χρονος Γάλλος αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι, στην Άρσεναλ. Φυσικά δεν θα πάρει τη θέση του μέντορά του, Αρσέν Βενγκέρ, αλλά θα βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας των «κανονιέρηδων».

Έτσι, μάλλον θα τελειώσει πρόωρα η καριέρα του ως σχολιαστή στο Skysports, στο οποίο εμφανίζεται το τελευταίο δίμηνο. Ο Ανρί που έχει ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις των επίδοξων αστέρων της Άρσεναλ, θα μπορέσει να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να αποκτήσει το προπονητικό δίπλωμα της UEFA, το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να κοουτσάρει στο ανώτερο επίπεδο.

Ο Βενγκέρ προορίζει μελλοντικά τον πρώην παίκτη του για μία θέση στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, αρκεί να δείξει έμπρακτα πως μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και την πίεση που έχει αυτός ο ρόλος.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR