Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 13:01

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τις λείπει το... εύκολο γκολ - Βάρος στα τελειώματα των φάσεων

Γράφτηκε από τον

Σωρεία ευκαιριών δημιούργησε η Σπερχογεία κυρίως στο β' ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με το Δώριο, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, φεύγοντας από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας.


Το πρόβλημα εστιάζεται στο τελείωμα και όχι στη δημιουργία των φάσεων, αφού οι "ταύροι" σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα τελευταία κάνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν σε όλες. Ετσι θα δοθεί βάρος στις προπονήσεις στην αξιοποίηση των πολλών ευκαιριών, κάτι που επισήμανε και ο προπονητής της ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής μιλώντας χθες στο "Notos": «Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια, αλλά δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Θα πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα γιατί φάσεις κάνουμε άλλα γκολ δεν βάζουμε εύκολα. Και όταν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι».
Από εκεί και πέρα, η Σπερχογεία με την έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Στα παιχνίδια που απομένουν θα γίνει προσπάθεια ώστε η ομάδα να πλασαριστεί σε μια θέση όσο γίνεται ποιο κοντά στην κορυφή, όπως μας είπε ο κ. Χατζηαγγελής: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Πιστεύω πως αυτό είναι κάτι το οποίο αξίζουμε».
Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να βοηθήσει ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Ευθύμης Δωδέκατος και να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα Κορώνης. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει προπονήσεις, ενώ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και ο φοιτητής Νίκος Κανελλόπουλος, ο οποίος απουσίαζε στην Πάτρα λόγω εξεταστικής.