Τετάρτη, 01 Μάιος 2013 14:12

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, λέει ο Μπούνας του ΑΟ Φαραί για την Μεθώνη!

Γράφτηκε από τον

Στην αντεπίθεση βγαίνει η ομάδα του Φαραί ύστερα από τα όσα ειπώθηκαν από τη Μεθώνη για το περιβόητο παιχνίδι στο Διαβολίτσι.
Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Καλαματιανής ομάδας Κώστας Μπούνας υποστηρίζει πως το θύμα της υπόθεσης είναι η δική του ομάδα και μιλά με σκληρά λόγια για την ομάδα της Μεθώνης, επισημαίνοντας πως "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"!
"Η μόνη ομάδα που δεν φταίει είναι το Φαραί που είναι το θύμα της υπόθεσης. Αν κάποια ομάδα πρέπει να έχει παράπονα τη φετινή χρονιά είναι το Φαραί μιας και δόθηκαν εις βάρος μας τέσσερα πέναλτι στα τελευταία ματς. Εμείς πήγαμε στο Διαβολίτσι για να πάρουμε είτε τη νίκη είτε την ισοπαλία προκειμένου να μείνουμε στην κατηγορία.
Μέχρι την προσωρινή διακοπή γύρω στο 70' είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προηγούμασταν με 2-1. Μετά τη διακοπή οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα και δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο που κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει. Το πρώτο πέναλτι θεωρώ πως δίνεται, ενώ το δεύτερο είναι πολύ αυστηρό.
Πρέπει να τονίσω πως παίζαμε σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο που… έβραζε και ασκούσε πίεση στους παίκτες και στους διαιτητές.
Ακόμη να τονίσω πως είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού, τους Ροβολή, Μπλέτσα και Παπαγεωργίου, ενώ ο Καπακλής χτύπησε και πήγε στο νοσοκομείο για να βγάλει ακτινογραφία. Και με όλα αυτά ορισμένοι λένε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο;", υπερθεματίζει ο κ. Μπούνας και συνεχίζοντας σε πιο σκληρούς τόνους επισημαίνει: "Με πιο θράσος βγαίνει και μιλά η Μεθώνη για αξιοπιστία αφήνοντας υπονοούμενα για το Φαραί;
Εγω ξέρω πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…
Οταν οι ίδιοι παραμονές αγώνων παίρνουν τηλέφωνο παράγοντες, προπονητές και παίκτες άλλων ομάδων, πως μπορούν και μιλούν για διαφάνεια και αξιοπιστία; Είναι γνωστοί οι μέθοδοι της Μεθώνης που όταν παίζουν στην έδρα τους απειλούν τους διαιτητές!
Απορούμε ειλικρινά με την υπομονή του Συνδέσμου Διαιτησίας και της Ενωσης απέναντι στην ομάδα της Μεθώνης". 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ