Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 15:44

ΕΡΑΝΗ: Ανασύνταξη μετά την ήττα στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Ενα σερί πέντε αναμετρήσεων, στις οποίες η Εράνη ήταν αήττητη, σταμάτησε την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο το Διαβολίτσι.


Η Φιλιατρινή ομάδα μετρούσε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, αποτελέσματα, που την είχαν απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο Διαβολίτσι ξεκίνησε καλά, πήρε προβάδισμα, όμως στη συνέχεια χαλάρωσε και το πλήρωσε με την ολοκλήρωση του α' μέρους να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Ανέβασε απόδοση, στην επανάληψη, αγωνίστηκε για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι προσπάθειες των παικτών της δεν καρποφόρησαν και γνώρισε την ήττα.
Ο προπονητής της Εράνης με αφορμή την ήττα από το Διαβολίτσι μιλώντας στο "Notos" υποστήριξε: «Δεν μπορεί πάντα να μας βγαίνουν όλα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε και η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής. Εμείς να είμαστε αυτοί που πρέπει και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Οσο για το παιχνίδι στο Διαβολίτσι δήλωσε: «Στο α' ημίχρονο για μισή ώρα είχαμε καλή εικόνα και προηγηθήκαμε στο σκορ. Μετά χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα και πριν τελειώσει το ημίχρονο ο αντίπαλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, κάναμε μια προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα καταφέραμε».
Εκτός από την ήττα στο Διαβολίτσι, η Εράνη έχασε λόγω τραυματισμού και τον Βασίλη Κίτο, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να αποδειχθεί ευεργετικό, όχι μόνο για τον Κίτο, αλλά και για τους  
Αλμπαν Γκρέτσα, Μπάμπη Νικολόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατο. Ηδη ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους και να προλάβουν τον επόμενο αγώνα. Ο Γκρέτσα είναι σε καλό δρόμο, ενώ για τους άλλους δύο η κατάσταση είναι πιο δύσκολη.
Με προπονήσεις και ένα φιλικό προς το τέλος της εβδομάδας θα κυλήσει η προετοιμασία της Εράνης.
Σήμερα οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα προπόνησης και την Παρασκεύη θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά το φιλικό με αντίπαλο τον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Μετά θα έχουν τρεις ημέρες ρεπό και θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.